TMC First


Alapítva 2010.

Célunk, hogy ügyfeleinket megfelelően rendszerezett, testreszabott, a nemzetközi módszertanokat helyi ismeretekkel ötvöző megoldásokkal szolgáljuk ki bármely iparágban.

Erősségünk a sokéves hazai és nemzetközi tanácsadói tapasztalat, a gazdasági és pénzügyi környezet, valamint az azt érintő jogszabályok mélyreható ismerete

Partnerek

Karácsony Irén

Adószakértő

Matematikus végzettségű, az adó- és pénzügyek területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember. 1991-től 2001 szeptemberéig a Pénzügyminisztérium Jövedelemadók főosztályán dolgozott, majd 2004 augusztusáig a Deloitte adótanácsadó üzletágának szenior menedzsere volt. 2004-től ismét a Pénzügyminisztériumban először főosztályvezetőként, majd az adóügyekért felelős helyettes államtitkárként, illetve szakállamtitkárként töltött be vezető szerepet. Megjelent publikációi, előadásai az adó- és pénzügyi szabályozás, illetve az e területeken alkalmazandó uniós normák számos kérdéskörét érintik.

Unger Anita 

Üzleti mediátor, Vezetési tanácsadó

International Business Schoolban szerzett BA diplomát majd a University of Bristol és az EcIole National de pont et chaussee egyetemek Executive MBA képesítését kapta meg. CMC, azaz bejegyzett vezetési tanácsadó, tagja a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének. Pályáját a KPMG vezetési tanácsadó részlegén kezdte, az itt szerzett mintegy 7 éves szakmai tapasztalatot követően saját vállalkozást vezetett, valamint külső tanácsadóként, szakértőként számos stratégiai, vezetési tanácsadási munkát irányított, illetve vett részt benne. Ügyvezetői gyakorlata mellett mélyreható tapasztalatokkal rendelkezik a vállalati stratégiaalkotás, a folyamatszervezés és szabályozás, a szervezeti átalakítások és az projekt management területén. Üzleti mediátor.